2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


19:30 - Jazzliget: Just For Fun Project - vendég: Schmidt Barbara

2024. május 17. 19:30

Május 17. péntek 19:30

Just For Fun Project

vendég: Schmidt Barbara

 

Just for Fun együttest eredetileg 2020-ban alakítottam hivatásos klasszikus zenész barátaimmal, akiket szintén vonzott a jazz, és játszottak más társműfajokat is. Ahogy a nevünk is mutatja, „csak szórakozásból”: a magunk örömére kezdtünk muzsikálni, ám a belépő új tagok és a repertoár bővülése egye nagyobb érdeklődésre tartott számot. Legutóbb Budapest ikonikus jazzklubjában, az IF-ben léptünk fel, valamint visszahívtak bennünket a belvárosi Szabolcsi Bence Zeneiskola dísztermébe is koncertet adni.

A jazz örökzöldeken kívül funky, jazz-pop, szamba, bossa nova, és main-stream jazzszámokat is játszunk, valamint saját kompozíció és klasszikus zenei átdolgozás is van a repertoárunkon.

Ezen az estén meghívásunkra velünk lesz egy igazi sztárvendég, az első „Megasztár”-ban feltűnt Schmidt Barbara énekesnő, aki azóta is töretlen sikerrel szerepel a színpadokon.

Reméljük, hogy a színes programmal elérjük, ami a mottónk – „just for fun” -, és jól fognak szórakozni.

Az együttes nevében – Novotny Tibor

 

 

Az együttes tagjai:

Novotny Tibor vibrafon (MÁV Szimfonikusok egykori ütőszólamvezetője, a Ragtime Band egyik alapító tagja, kamara- és stúdiózenész)

Ludvig Rezső billentyűs hangszerek (Rock Színház, Siesta zenekar, óceánjárók zongoristája)

Kiss László gitár (a jazz tanszak elvégzése után Hollandiában muzsikált, majd itthon rendezvényzenekarban és duóban is szerepelt)

Uher-Győrfi Bálint tenor szaxofon és klarinét (a jazzfőiskola elvégzése után saját együttesén kívül, számos más formációnak is a tagja, keresett jazzmuzsikus, zenepedagógus)

Vázsonyi János alt szaxofon (a hazai jazzvilág emblematikus alakja, aki nem csak a jazzben, hanem egyéb társműfajokban is nagy sikerrel szerepel; jelenleg is több formációban dolgozik)

Földváry Balázs nagybőgő (a klasszikus és jazz műfajokban is otthonosan mozgó „all-round” zenész, hivatásos nagyzenekar és több jazzformáció állandó tagja, keresett stúdiózenész)

Heinfarth György dob (évekig élt Hollandiában és ott számos jazzegyüttesben játszott, itthon a jazz mellett más műfajt játszó együttesekben is dolgozik)

Az est ütős vendége Fehér Tamás (latin-amerikai zenét játszó együttesek konga, bongo és ritmushangszer játékosa)

 

Kategória

Zene

 

 

 

2800 Ft Elővételben
4000 Ft Koncert napján
a helyszínen és online

 Online jegyvásárlás: