2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


Világutazók - El Camino - Húsz év múlva, Szent Ignác útja

2022. január 27. 18:00

2022. január 27. csütörtök 18:00

 

Vendégeink:

Tolvaly Ferenc filmrendező, író

és Kandász Andrea műsorvezető

El Camino - Húsz év múlva,
Szent Ignác útja

 

„A zarándok olyan, mint a hegymászó. Küzd a természet erőivel testben, és lélekben saját természetével.…”

„Évezredek óta ösztönösen keressük azokat a távoli és közeli helyeket, ahol megújhodást remélhetünk.”

Tolvaly Ferenc

 

Tolvaly Ferenc író, filmrendező legújabb El Camino - Húsz év múlva, Szent Ignác útja című regényét mutatja be, személyes élményeivel átszőtt előadása keretében. A szerzővel Kandász Andrea műsorvezető, az Utazás és az Anyukák nagykövete beszélget.

Tolvaly Ferenc 2021. szeptemberében megjelent, El Camino – Húsz év múlva, Szent Ignác útja című regényének főhőse a pandémia alatt járja meg Szent Ignác útját. A zarándokúton egy lelkivezető tárja fel neki és három zarándoktársának az új élet reményét.

A regény alapján készült forgatókönyvből Szent Ignác útja – Camino Ignaciano címmel film is született, a könyvbemutatón ebből is láthatnak részleteket az érdeklődők. A szerző regénye és filmje egyaránt bemutatja  az út spirituális és látható szépségeit.

Előadónk számos zarándokutat járt végig, melyekből több könyv és film született. Most bepillantást enged távoli kalandjaiba, a kulisszatitkokba.

A bemutató végén lehetőség lesz a kötet és a DVD megvásárlására és dedikálásra is.

Szeretettel várunk mindenkit, aki gondolatébresztő külső és belső utazásra vágyik, mely az élet igazi kalandját, az útkeresést és önmagunk megtalálásának lehetőségét kínálja!

 

Program hossza: kb. 90 perc

 

Jegyár: 1000 Ft

 

Kategória

Mindenmás

 

 

1000 Ft  

 Online jegyvásárlás:

    

Tisztelt Látogatóink!

Mindent elkövetünk  látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében. Tudjuk, hogy jelenleg nehéz előre tervezni, a folyamatosan változó helyzet bizonytalanná teszi a színházjegyek előzetes vásárlását.
Mi abban támogatjuk a látogatóink döntését, hogy a jegyvisszaváltási garancia jelölésekkel ellátott előadásoknál visszatérítjük az elővételben megváltott jegyek árát abban az esetben, ha a beltéri rendezvények tartására vonatkozó szabályok változása miatt a rendezvényt nem tudjuk a szokásos keretek között megtartani, vagy le kell azt mondanunk.
Az elővételben megváltott jegyeket betegség esetén is visszaváltjuk, ehhez kérjük, hogy visszaváltási szándékát jelezze legkésőbb 24 órával az előadás kezdési időpontja előtt.
Így az előadásaink iránt érdeklődő nézőinknek nem kell attól tartani, hogy a jegyárat elveszítik.

Vigyázzunk egymásra!