2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


SZABAD SZOMBAT 2017 JÚLIUS

2017. július 08. 15:00

Az Erzsébetligeti Színház ingyenes, szabadtéri koncertsorozatának keretein belül a belvárosi klubélet meghatározó zenekarait, előadóit  hozzuk el a Kertvárosba.

Érdemes már a koncertek előtt a helyszínre érkezni,

ahol 15:00 órától 

a Gibbon slackline csapata www.gibbon-slacklines.hu/

a

Játszóház projekt animátorai www.jatszohazprojekt.hu/ 

gondoskodnak a kikapcsolódásról.


A koncertek kezdete 17:30

FELLÉPŐINK:

 

TAPE DELAY

A Tape Delay zenéje ötvözi magába a Soul, az Electro és a Pop alkotóelemeit, miközben a dallamai a 80-as évek bőrdzsekis romantikáját és olykor a Távol-Kelet világát idézik. A ritmusait a Cloud, a Disco és a percusszió-gazdag  latin zene ihleti, közben mégis a klasszikus mid-tempo-beat keretei között marad.  Stílusában az ’Dream genre’ jellemzi legjobban a zenei világát, ennek az iránynak szeretne a Tape Delay a hazai úttörője és nagykövete lenni.

A Tape Delay ötlete 3 éve fogalmazódott meg Szőke Zoliban, 2016 nyarán kelt életre és 2016 őszén debütált a közönség előtt. Azonnal hatalmas érdeklődés fogadta a projektet, a mindenféle címkézéseket elkerülendő az első hírek és megjelenések konkrét név és arc nélkül történtek, hogy a közönség a zenére tudjon koncentrálni.  A Tape Delay projekt mögött Szőke Zoli áll, az élő fellépések alkalmával bandává alakulva szólal meg a ’TAPE DELAY LIVE SET’ Szőke Bence(dob), Ménesi Móric (gitár) és Háló Gergő (szintetizátor) segítségével.  Zwickl Ábel felel a felvételek összerakásáért, kialakításáért és az élő koncert technikai részéért.

A Macao című debütáló EP december 23-án jelenik meg, erről az itt hallható Bleach című dal az utolsó, ami megjelenik single-ként. Az EP felvételére nyáron került sor, Zwickl Ábel és Stámusz Feri (STAMUSIC) segítségével. A Vagabond egy szenvedélydús klippel debütált októberben, melyet a Just stay natural készített, a  Shimmer pedig egy lyric videoval jelent meg november végén.

A Bleach az EP harmadik dala, ezzel került be a Tape Delay a Keret blog által szervezett Kikeltetőbe, ahol végig a zsűri támogatásával jutott tovább, a fináléban pedig győztesként vihették el a fődíjat, számos különdíjjal (A38, Balcony TV, Mome Zaj, Bánkitó, Recorder) kiegészítve.

A Tape Delay 2017 első felében már nagylemezzel szeretne jelentkezni, valamint egész estés önálló koncertekkel. A projekt imagéhez szorosan kapcsolódik a vizualitás, ezt nem csak az online kommunikációban és a dalokat kísérő videokban hangsúlyos, de a tervek szerint az élő fellépések során is nélkülözhetetlen lesz a vizuális, olykor álomszerű koncertélmény.

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/tapedelay/

https://www.instagram.com/tapedelay/

https://soundcloud.com/tapedelayofficial

 

The Acoustic Loops

Az Acoustic Loops zenekar 2011-ben alakult, friss, lendületes trió formáció (ének , beatbox, zongora) .  Számaikban nagy szerepet kap a loop pedál, ami  lehetővé teszi, hogy több szólamban szólaljon meg az ének vagy a beatbox. Elsősorban popslágerek feldolgozásával szórakoztatják a közönséget, de egyre nagyobb részt foglalnak el a repertoárukban a saját maguk által írt dalok.

Fekete János Jammal (beatbox)
Pálinkás Réka (ének)
Kovács Viola ( zongora)

Kategória

Zene