2022. augusztus

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
Sze
31
kulturliget eseménynaptár


Szabad (a) tér - Flying Times utcabál

2022. július 08. 19:30

 

Flying Times utcabál

Július 8. péntek, 19:30

 

 

Szabad(A)TÉR sorozatunk "törzsgárdista" zenekara a Flying Times ismét visszatér, hogy egy szédületes hangulatú utcabált csapjon a ligetben!
Ki ne emlékezne a tavalyi nyár egyik leghangulatosabb estéjére, amikor a Flying Times rock'n'roll zenéjére megtelt a tér és úton-útfélen táncoló párokkal, csoportokkal lehetett találkozni...
Ezúttal is szeretettel várunk mindenkit, aki szeret táncolni, kedveli a rock'n'roll ritmusát...és a táncoló, fekete lakkcipők sem maradhatnak otthon!
 
Szabad(A)TÉR rendezvényeinken a
Green Caffee
hűsítő italokkal és finom falatokkal várja a vendégeinket!
 
Ingyenesen látogatható, szabadtéri esemény!
 
A Szabad(A)TÉR sorozatunk a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) együttműködésével valósul meg!

https://www.nka.hu/

 

A zenekar tagjai már a 90-es évek óta zenéltek együtt különböző sikeres (mint pl Jaws, Az elnök emberei, Szigeti fiúk), vagy kevésbé híres (mint pl: Madarak, Old Boys, Hobo Blues Band) formációkban.

Az évek alatt kialakult barátság és szakmai tisztelet alapján 2013-ban egy saját zenekar megalapítása mellett döntöttek, így alakult meg a Flying Times.

A különleges név kiválasztásával elsősorban a nemzetközi porondokon is ismert és elismert Elvis-imitátor zenekari frontember Fly előtt tisztelegtek.

A zenekar küldetésének tekinti a műfaj népszerűsítését és megismertetését itthon és külföldön egyaránt. Műsora felöleli a műfaj hazai és külföldi előadók (Hungária, Komár László, Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins...) dalainak legjavát, de emellett természetesebb több mai slágert is repertoárukra tűztek.

Rendszeres résztvevői a hazai fesztiváloknak és klubéletnek, de néhányuk a mai napig is oszlopos tagja olyan elismert művészek zenekarainak, mint Fenyő Miklós, vagy Dolly.

A zenekar tagjai:

Czeczei József-Fly: ének/gitár

Almási László-Alma: gitár/ének

Hubai László-Hubi: zongora/ének

Bélavári Miklós-Mike: basszusgitár

Káplár Péter-Pádre: szaxofon

Schüszler Ferenc-Süszi: dobok

 

Kategória

Zene