2020. május

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Légy kreatív! - Zenélj velünk

2020. április 16. 12:00


MARADJOTTHON #ZENÉLJOTTHON #ÉNEKELJOTTHON

A COVID 19 járvány jó alaposan összezavarta az életünket, megszokott ritmusunkat. Mindannyian tudjuk, a legtöbbet azzal tehetünk egymásért és önmagunkért, ha otthon maradunk és nem járunk közösségbe.

Nézzük a jó oldalát! Az OTTHON március 11-től újra az a szintér lett, ahol szeretteinkkel, a családunkkal tölthetjük az éber időszakokat is. Így végre újra lehetőségünk van megismerni egymás ügyes-bajod dolgait. Lehetőség van összebújni, beszélgetni, játszani, énekelni, zenélni…

Az Erzsébetligeti Színház zenei munkatársaként és gyakorló zenészként az életem szinte minden mozzanata a zene körül forog. Így ebben a nehéz helyzetben is a zenéhez fordulok, hogy a kilátástalanságot a remény válthassa fel.

Ezért most azt kérem ÖNÖKTŐL-TŐLETEK, az Erzsébetligeti Színház és Szentmihályi Kulturális Központ vendégeitől, szeretett közönségünktől, hogy ha tehetitek, énekeljetek, zenéljetek otthonaitokban! Egyedül, vagy együtt a családdal, szólóban, vagy hangszeres kísérettel és ezt osszátok meg velünk! Énekeljetek saját dalokat, vagy akár a kedvenc előadóitoktól, de ha lehet, a dal üzenete ne csak a mostani helyzetről szóljon, hanem arról is, hogyan folytatódik majd mindez az összefogás a COVID 19 utáni világunkban.

Ezeket a produkciókat, szoba- vagy erkély koncerteket
vegyétek fel telefonjaitok kameráival (lehetőleg fekvő képállásban)
és küldjétek el a
 bodnar.tibor@kulturliget.hu címre hozzájárulásotokkal,
hogy megismerhessék mások is!

 

#FOGJUNKÖSSZE

#OTTHONSZABADON

#MUTASDMEGNEKÜNK

 

Kategória

Zene