2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


Kertvárosi Vigasságok - Elmarad!

2020. szeptember 25. 09:00

 

 

Tisztelt Látogatóink! Kedves Kertvárosiak!

 

Minden eddiginél jobban vártuk és készültünk idén a Kertvárosi Vigasságokra.

A 2020-as év nem a terveink szerint alakult.

Az idei évben a Kertvárosi Vigasságok sem kerül megrendezésre.

A márciusi járványügyi helyzet kialakulása óta ez a hatodik szabadtéri rendezvény, amit előkészítettünk, amire teljes szakmai tudásunkkal és körültekintő, gondos vendégszeretetünkkel felkészülünk. Fájó szívvel, de lemondjuk a fergeteges színpadi programokat, a vidámparkot, elhalasztjuk az izgalmas meglepetéseket, a hagyományos és új programelemeket.

Nem keresünk félmegoldásokat, nem próbálkozunk kiskapukkal, nem csinálunk „muszáj rendezvényt”, mert nekünk itt a XVI. kerületben a legfontosabb a látogatóink és szeretteik egészsége, biztonsága.

Ez egy ilyen év: tervezünk, újratervezünk, folyamatosan alkalmazkodunk a kialakult helyzethez és a lehetőségek szerint tesszük a dolgunkat. Rendezvényszervezőként, közösségi színtérként „gúzsba kötve táncolunk, de táncolunk”.

Nem panaszkodunk, hogy van olyan fellépőnk, akinek már negyedik alkalommal szervezzük át a programját. Tény, hogy a munkánk nem lett kevesebb, csak elmarad a lényeg, az, amiért dolgozunk, hiszen akkor élvezzük igazán a munkánkat, amikor látjuk, hogy megtelik élettel, zsibongással az Erzsébetliget, hogy látogatóink elégedettek és mindenki biztosan tudja, hogy jó helyre indul és érkezik meg, ha minket választ.

 

Jelenleg minden energiánkkal a következő évad megvalósítására koncentrálunk.

Amíg tart a jó idő várunk mindenkit kisszínpadunknál, ahol folytatódik a Ligeti Mozi, Szabad (A) Tér programsorozatunk, ahol többek közt Tompos Kátya és Hrutka Róbert, a Jazzmania Big Band és mások igényes muzsikája varázsolja el a Kertvárosiakat.

Tanfolyamaink színes választéka várja a korábbi és az új növendékeket.

Indulnak a gyermek- és színházi programok, köztük több kamaratermi előadás. 

Munkatársaink mindent (és még annál is többet) megtesznek azért, hogy fertőtlenítsék a közösségi tereket, mindenki biztonságban érezhesse magát.

 

Kicsit módosítottunk szlogenünkön a 2020/21-es évad elején: 

Gyertek bátran mihozzánk!

Vigyázzunk egymásra, viselj te is maszkot!”


Találkozzunk az Erzsébetligeti Színház programjain!

 

Budapest, 2020.szeptember 1.

 

Szabó Csilla

igazgató

 

 

Kategória

Mindenmás