2022. január

Szo
1
V
2
H
3
K
4
Sze
5
Cs
6
P
7
Szo
8
V
9
H
10
K
11
Sze
12
Cs
13
P
14
Szo
15
V
16
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
V
23
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
P
28
Szo
29
V
30
H
31
kulturliget eseménynaptár


Csendes apaforradalom - Léder László pszichológus előadása

2022. március 17. 18:00

Március 17. csütörtök 18:00

"Családban az erő"

Csendes apaforradalom

- Hogyan csempésszük vissza az apákat a családokba?

Léder László pszichológus előadása

Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítójának előadása, nem csak édesapáknak! Hol vannak a férfiak? Miért fejezi be világszerte évről évre kevesebb férfi az oktatást? Miért tolódott ki a családalapítás? Van-e apai ösztön? Mit vár ma egy nő a férfitől és mit gondolnak erről a férfiak? Hová tűntek az apák és a férfiak a családokból és a nevelésből? És egyáltalán, mit tehetünk, az apátlan társadalom megjavításáért? Köztudott, hogy az apák hiánya a modern társadalmak meghatározó problémájává vált. A szakemberek "apátlan társadalmakról" beszélnek. Az elmúlt évtizedekben azonban egyfajta "apa forradalom" is kezdetét vette, melynek eredményeképpen egyre több fiatal, tudatos, a gyermekeivel foglalkozni kívánó édesapa jelent meg. Mindenki egyre jobb apává szeretne válni, hogy ne csak a feladat része jusson, hanem az öröm is. Az előadáson szó lesz a legmodernebb biológiai és pszichológiai kutatások időnként megdöbbentő eredményeiről, melyek szerint az apai szerep, az anyai szerephez hasonlóan biológiailag velünk született viselkedésforma.

 

Kedves Vendégeink!

Az előadáson árusítás nem lesz,
kérjük, ha dedikáltatni szeretnének az íróval, akkor hozzanak magukkal könyvet!

Megértésüket köszönjük!

 

Moderátor: Belyó Barbara

Az előadás hossza: kb. 90 perc

Jegyár: 1000 Ft

Kategória

Mindenmás

 

 

1000 Ft  

 Online jegyvásárlás:

    

Tisztelt Látogatóink!

Mindent elkövetünk  látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében. Tudjuk, hogy jelenleg nehéz előre tervezni, a folyamatosan változó helyzet bizonytalanná teszi a színházjegyek előzetes vásárlását.
Mi abban támogatjuk a látogatóink döntését, hogy a jegyvisszaváltási garancia jelölésekkel ellátott előadásoknál visszatérítjük az elővételben megváltott jegyek árát abban az esetben, ha a beltéri rendezvények tartására vonatkozó szabályok változása miatt a rendezvényt nem tudjuk a szokásos keretek között megtartani, vagy le kell azt mondanunk.
Az elővételben megváltott jegyeket betegség esetén is visszaváltjuk, ehhez kérjük, hogy visszaváltási szándékát jelezze legkésőbb 24 órával az előadás kezdési időpontja előtt.
Így az előadásaink iránt érdeklődő nézőinknek nem kell attól tartani, hogy a jegyárat elveszítik.

Vigyázzunk egymásra!