2024. március

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


A Sokoldalú Nő - Életreceptek Szily Nórával

2022. február 10. 18:00

2022. február 10. csütörtök 18:00

 

A Sokoldalú Nő

Életreceptek Szily Nórával

 

  • Kinek javasolja ezt az estét?

    - Akik nyitottak arra, hogy elgondolkodjanak magukon. Akik érzik, hogy lehetne harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb az életük. Akik elakadtak valamiben. Akik változtatni szeretnének - akár kis dolgokban - de nem merik vállalni a kockázatot és félnek a kudarctól. Pedig a kudarc nem a siker ellentéte, hanem a velejárója. A saját életem is példázza ezt, és pszichológusként is bele ástam magam a témába.

    - Csak nők vehetnek részt az eseményen?

    - Tulajdonképpen fogalmazhattam volna eddig úgyis, hogy mindez a férfiakra is vonatkozik, hisz ugyanabban a világban élünk, hasonló nyomás alatt. Mindenkit várok, akit érdekel az önfejlesztés, aki nyitott az együtt gondolkodásra és nem varászpálcát remél, hanem ötleteket a mindennapokhoz, melyeket alkalmazva elindul egy kiteljesedettebb élet és önmaga felé...

Kedves Vendégeink!

Az előadáson dedikálás nem lesz!

Megértésüket köszönjük!

 

Moderátor: Belyó Barbara

 

Belépő: 1000 Ft

 

Kategória

Mindenmás

 

 

1000 Ft  

 Online jegyvásárlás:

    

Tisztelt Látogatóink!

Mindent elkövetünk  látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében. Tudjuk, hogy jelenleg nehéz előre tervezni, a folyamatosan változó helyzet bizonytalanná teszi a színházjegyek előzetes vásárlását.
Mi abban támogatjuk a látogatóink döntését, hogy a jegyvisszaváltási garancia jelölésekkel ellátott előadásoknál visszatérítjük az elővételben megváltott jegyek árát abban az esetben, ha a beltéri rendezvények tartására vonatkozó szabályok változása miatt a rendezvényt nem tudjuk a szokásos keretek között megtartani, vagy le kell azt mondanunk.
Az elővételben megváltott jegyeket betegség esetén is visszaváltjuk, ehhez kérjük, hogy visszaváltási szándékát jelezze legkésőbb 24 órával az előadás kezdési időpontja előtt.
Így az előadásaink iránt érdeklődő nézőinknek nem kell attól tartani, hogy a jegyárat elveszítik.

Vigyázzunk egymásra!