2024. március

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Mesék a Tejúton túlról

2022. február 13. 11:00

2022. február 13. vasárnap 11:00


Berg Judit – Strausz Tünde

Mesék a Tejúton túlról

Aranyszamár Bábszínház

 

Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se só, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? Tényleg, bringáztál már a Tejúton?

Mesénk két hősével – Tücsökkel és Bojtival – pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hová pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyatott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet. Ha velük tartasz, mindenre fény derül.

Te is végigjárhatod a Bátrak Útját, megtudhatod hogyan győzhető le a Nagy Homokszörny, miért szomorú a hatalmas kőember, és miért félnek a Fűszermanók a Bumfordoktól. És ha már mindezt tudod, még mindig hátra van egy különleges feladat. Meg kell oldanod Fordítottország rejtélyét. Másképp nem juthatsz haza. Márpedig haza kell jönni, mert Anya vár és különben is mindenkinek el kell mesélni mi történt Veled.

Készen állsz a nagy utazásra? Akkor: Vigyázz! Kész! Rajt!

A báb és film – animációra épülő előadást ajánljuk minden Nagy Utazónak, Felfedezőnek és Kalandornak.

4 éves kor felett ajánljuk!

 

Rendező: Schneider Jankó
Báb és díszlettervek: Schneider Jankó
Zene-stúdiómunkák: Nánási Péter
Báb és díszletkészítés: Tóth Zsuzsa, Kakuszi Zoltán
Filmes animáció: Zubán Dániel Rafael
Szereplők:
Érsek- Csanádi Gyöngyi
Baranyai Anita
Erdei Gergő

 

Videoajánló:

Kategória

Családi

 

1400 Ft  gyerek
1700 Ft  felnőtt
5400 Ft  családi (2gy.+2f.)

 Online jegyvásárlás:

    

Tisztelt Látogatóink!

Mindent elkövetünk  látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében. Tudjuk, hogy jelenleg nehéz előre tervezni, a folyamatosan változó helyzet bizonytalanná teszi a színházjegyek előzetes vásárlását.
Mi abban támogatjuk a látogatóink döntését, hogy a jegyvisszaváltási garancia jelölésekkel ellátott előadásoknál visszatérítjük az elővételben megváltott jegyek árát abban az esetben, ha a beltéri rendezvények tartására vonatkozó szabályok változása miatt a rendezvényt nem tudjuk a szokásos keretek között megtartani, vagy le kell azt mondanunk.
Az elővételben megváltott jegyeket betegség esetén is visszaváltjuk, ehhez kérjük, hogy visszaváltási szándékát jelezze legkésőbb 24 órával az előadás kezdési időpontja előtt.
Így az előadásaink iránt érdeklődő nézőinknek nem kell attól tartani, hogy a jegyárat elveszítik.

Vigyázzunk egymásra!