2020. május

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Légy kreatív! - Kihívás gyerekeknek

2020. április 15. 18:00

Kedves Gyerekek! Anyukák, Apukák!

Ugye furcsa, hogy nem kell oviba, iskolába, menni? Persze, a nagyobbaknak van on-line iskola. Végre annyit ülhetnek a számítógép előtt, hogy már meg is fogják unni. Ha apa-anya otthon van, akkor most apa a tanár bácsi, anya az óvó néni? Nem egészen, de azért együtt lenni jó!

Meséljetek arról, hogyan telnek a hétköznapok ebben a különös időben!
Azt hallottam, hogy apa együtt ás, fákat metsz, kapirgál a kertben Miskával. Luca segít a tanulásban az öccsének. Azt hallottam, hogy a kis Ferkó szeret egy kicsit tovább aludni, mert nem kell korán reggel rohannia az óvodába, azután a konyhában segít anyunak jókat főzni, tortát sütni. Azt hallottam, hogy előkerültek a társasjátékok, a kirakók. Azt hallottam, hogy Balázs, aki cselgáncsozni jár, most az apukáján gyakorol. Azt hallottam, hogy már a nagyi is tud skype-olni és Annácska, az óvodás minden nap beszélget vele és már két újabb mondókát is tanult tőle. Azt hallottam, hogy Lőrinc, a nagyfiú a tavaszi napsütésben a kertben olvas. Esténként pedig az egész család együtt néz diafilmeket vagy valami érdekes filmet videon.

MESÉLJETEK nekünk arról, hogy ti hogyan használjátok ki ezt az ölünkbe hullott időt a Föld nevű bolygón, Európában, Magyarországon, Budapesten, a Kertvárosban.

Várunk fotót, videót, naplót, blogot, festményt, verset vagy bármilyen alkotást,
ami erről szól.

Küldjétek el a katalin.joo@kulturliget.hu címre és kérlek, írjátok meg, hogy hozzájárultok-e, hogy az Erzsébetligeti Színház facebook oldalán közzétegyük azt, mások örömére is.

 

Kategória

Családi